Članstvo

Novi sustav članstva Nacionalne ruralne mreže

Objavljeno:

Nacionalna ruralna mreža je nadogradila sustav upravljanja svojim članstvom. Potpuno je redizajnirano sučelje sustava radi lakšeg snalaženja i bolje preglednosti. Najveća funkcionalna novost, u početnoj fazi, je mogućnost članova da vide osnovne informacije nužne za međusobnu komunikaciju. S vremenom će sustav biti nadograđivan dodatnim mogućnostima koje bi trebale poboljšati međusobnu komunikaciju članova Mreže.

Molimo članove da se spoje u novi sustav svojim postojećim korisničkim imenima i lozinkama te da prouče novo sučelje i nove mogućnosti sustava za članstvo. Pomoć u snalaženju članovi mogu potražiti u korisničkim uputama koje su dio novog sustava. U slučaju većih poteškoća moguće je preko poruka kontaktirati podršku i zatražiti pomoć. Poveznica za podršku nalazi se gore desno u sustavu članstva. Sustavu možete prići preko poveznice na mrežnoj stranici Mreže ili direktno preko sljedeće adrese: https://clanstvo.mrr.hr/login.

Sustav članstva omogućava članovima da sami ažuriraju podatke o članstvu pa ih pozivamo da to učine.

Napominjemo da će se prijava za Poziv za podnošenje prijedloga aktivnosti za provedbu godišnjeg provedbenog akcijskog plana Mreže za 2020. godinu raditi preko novog sustava članstva.

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020