Članstvo

[UŽIVO] Pokretanje Europske mreže ZPP i dodjela RIA nagrada 2022.

Objavljeno:

Europska mreža ZPP okupit će sadašnje dionike Europske mreže za ruralni razvoj (ENRD), uključujući Evaluation Helpdesk, i EIP-AGRI u jednu jedinstvenu mrežu na razini EU, a također će biti otvorena za nove dionike.

 

Srdačno vas pozivamo da gledate prijenos uživo dodjele RIA nagrada i pokretanja Europske mreže ZPP od danas od 09.30 i da pratite nove Twitter, Facebook i LinkedIn profile Europske mreže ZPP!

Od 2008. kontakt točka ENRD-a povezuje znanje i iskustvo država članica i dijeli njihova iskustva u korištenju Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Kako 6. listopada kontakt točka ENRD-a postaje kontakt točka za provedbu ZPP-a, fokus na EU financiranje poljoprivrede i ruralnog razvoja proširit će se na cjelokupnu zajedničku poljoprivrednu politiku.

Kao sastavni dio Europske mreže ZPP, kontakt točka za provedbu ZPP-a podržavat će i koordinirati aktivnosti umrežavanja koje se odnose na izradu i provedbu strateških planova CAP-a. To će prije svega učiniti povezivanjem ljudi i poticanjem kolega iz cijele Europe da uče jedni od drugih, razmjenjujući svoja iskustva, svoje težnje i svoje inspiracije.

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020