EIP

Prijavite se za sudjelovanje na EIP-AGRI radionici „Prelazak na ekološku poljoprivredu: inovativni pristupi i izazovi“

Objavljeno:

Opće uprave Europske komisije DG AGRI i EIP-AGRI organiziraju EIP-AGRI radionicu pod nazivom “Prelazak na ekološku poljoprivredu: inovativni pristupi i izazovi”…

Radionica se održava 22. lipnja i 23. lipnja 2022. u Firenci, a prijave se zaprimaju do 11. travnja 2022. godine.

U fokusu događanja je razmjena znanja i dijeljenje inovativnih, inspirativnih praksi koje mogu podržati poljoprivrednike u uspješnom prelasku na ekološku poljoprivredu. Sve informacije i nacrt programa možete pronaći na web stranici događanja.

Potencijalni sudionici su poljoprivrednici u prelasku ili koji razmišljaju o prelasku na ekološku poljoprivredu, ekološki poljoprivrednici, savjetnici, istraživači, predstavnici udruga ekoloških poljoprivrednika, zadruga, kontrolnih tijela, poljoprivredne komore, lokalne vlasti, industrije, prerađivači, trgovci, potrošačke organizacije, druga javna, privatna i upravljačka tijela te poljoprivredni novinari.

Radionica će biti vrlo interaktivna. Sudionici će imati priliku razmijeniti ideje i iskustva s inovativnim projektima, inicijativama i dionicima duž lanca opskrbe („Od polja do stola“) koji rade na ekološkoj poljoprivredi i pitanjima prelaska diljem Europe. Također će se raspravljati o potrebama istraživanja u području ekološke poljoprivrede i prelaska.

Broj sudionika je ograničen, stoga neće biti moguće udovoljiti svim zahtjevima za sudjelovanje. Organizatori će ocijeniti pristigle prijave i potvrditi sudjelovanje odabranih kandidata.

Po potrebi, troškove putovanja i smještaja (hotela) za odabrane sudionike može pokriti Europska komisija. Ne preporuča se rezervacija puta i smještaja do trenutka potvrde sudjelovanja od strane organizatora, a nakon čega će odabrani sudionici dobiti detaljne informacije o aranžmanima.

Za sudjelovanje na radionici se možete prijaviti putem POVEZNICE.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici događanja.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail: workshop@eip-agri.eu

 

 

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020