AKIS

Prijavite se za sudjelovanje na EIP-AGRI radionici „Mladi poduzetnici – pokretači inovacija u ruralnim područjima“

Objavljeno:

Glavna uprava Europske komisije za poljoprivredu i ruralni razvoj (DG AGRI) i Jedinica za podršku inovacijama i razmjenu znanja | EIP-AGRI organiziraju EIP-AGRI radionicu „Mladi poduzetnici – Pokretači inovacija u ruralnim područjima“ te pozivaju sve zainteresirane na prijavu.

 

Ovaj jednoipoldnevni događaj održat će se u Dublinu, u Irskoj, u srijedu, 30. studenoga i četvrtak, 1. prosinca 2022.

Radionica će se fokusirati na razmjenu znanja i dijeljenje inovativnih, inspirativnih praksi koje mogu podržati mlado poduzetništvo i inovacijske ekosustave. Sve informacije i nacrt programa možete pronaći na web stranici događanja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje i aktivno dijeljenje svog znanja, iskustva i inovativnih ideja, prijavite se do 14. listopada 2022. do kraja dana putem POVEZNICE ZA PRIJAVU.

Više informacija o radionici možete pronaći na web stranici događanja.

Ovaj otvoreni poziv možete podijeliti svima koji bi mogli biti zainteresirani za sudjelovanje i doprinos događanju.

Radionica će biti vrlo interaktivna. Sudionici će imati priliku razmijeniti iskustva ili dobre prakse mladih poduzetničkih inicijativa, u različitim fazama razvoja, u ruralnim područjima EU. To će uključivati, ali neće biti ograničeno na poljoprivrednu, šumarsku i ekološku proizvodnju i usluge.

Traže se sudionici iz sljedećih ciljnih skupina: poljoprivrednici, šumari, savjetnici, istraživači, predstavnici start-upova i drugih udruga, poljoprivrednih komora, industrijskih komora, prerađivača, drugih javnih i upravljačkih subjekata/tijela, lokalnih vlasti i tiska.

Broj sudionika će biti ograničen, stoga neće biti moguće prihvatiti sve prijave. Organizatori će ocijeniti pristigle prijave i potvrditi dolazak samo odabranim prijaviteljima.

Ako je potrebno, troškove putovanja i smještaja (hotel) za odabrane sudionike može pokriti Europska komisija te nije poželjno raditi rezervacije prije potvrde sudjelovanja. Dodatne informacije o ovim aranžmanima bit će naknadno podijeljene s odabranim sudionicima.

Za sva pitanja možete se obratiti na mail: workshop@eip-agri.eu

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020