CLLD

Online konferencija Best4Soil

Objavljeno:

Vrijeme je berbe za projekt Best4Soil. Na online konferenciji 16. veljače 2022. prikazat će se  rezultati projekta uz pomoć mnogih predanih ljudi diljem Europe, u kojima možete sudjelovati i vi te se pridružiti konstruktivnoj raspravi.

Kao što svi znamo, zdravo tlo temelj je svakog održivog poljoprivrednog sustava. Ono je osnova zdravih biljaka, a time i zdravih ljudi. To je razlog zašto su zdrava tla također u središtu mreže Best4Soil koja je osnovana prije 3 godine.

Od tada su kreirani video zapisi, informativni letci i alati oko pitanja zdravlja tla, bolesti koje se prenose u tlu, nametnika i plodoreda. A sve te informacije već su dostupne na 22 jezika – besplatno!

A sada, pred kraj provedbe projekta, Best4Soils je stvorio živopisan konferencijski program prepun strastvenih praktičara, eminentnih znanstvenika, iskusnih savjetnika i predanih političara – svi s ciljem postizanja onoga što je smisao provedbe projekta Best4Soil.

Poznati TV kuhar, poljoprivrednik, pčelar i zastupnik u Europskom parlamentu pokazat će kako zdrava tla koreliraju sa zdravom prehranom. Praktičari će podijeliti svoja iskustva o tome kako upravljaju zdravljem tla na svojim gospodarstvima, koristeći zelenu gnojidbu i pokrovne usjeve, kompost, anaerobnu dezinsekciju tla i Best4Soil alat za podršku odlučivanju za upravljanje bolestima koje se prenose u tlu.

Program možete pronaći ovdje.

Kliknite ovdje za registraciju: https://hopin.com/events/best4soilconference

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020