AKIS

[24.11.2022.] Prijavite se i vi na strukovno obrazovanje i osposobljavanje za poljoprivredu u tranziciji “Talent u poljoprivredi”

Objavljeno:

Strukovno obrazovanje i osposobljavanje (VET) ključno je za razvoj vještina i kompetencija koje poljoprivrednici u EU-u trebaju za uspjeh u svijetu koji oblikuju brze tehnološke promjene, digitalizacija i globalni izazovi održivosti.

 

Razmjenom inspirativnih praksi i iskustava među nastavnicima, studentima, pružateljima osposobljavanja i drugim EU i nacionalnim akterima, događanjem se želi istaknuti uloga strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (VET) kako bi se omogućio atraktivan poljoprivredni sektor spreman za dvostruku zelenu i digitalnu tranziciju te identificirati prioritete i uspješne pristupe za razvoj odgovarajućeg skupa vještina.

Bilo da ste nastavnik ili učenik poljoprivredne strukovne škole, poljoprivredni trener, savjetnik, poljoprivrednik, istraživač, predstavnik EU organizacije ili nacionalnog tijela zaduženog za poljoprivredu i/ili obrazovanje, pozvani ste da se pridružite događanju!

Više informacija, uključujući nacrt programa, možete pronaći na web stranici događanja.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, ali broj mjesta je ograničen! Europska komisija zadržava pravo potvrditi sudjelovanje prema dostupnosti. Tumačenje će biti osigurano na događaju. Za događanje će također biti osiguran prijenos uživo.

Registrirajte se već danas putem POVEZNICE ZA REGISTRACIJU.

Prijave se zaprimaju do 28 listopada 2022.

Za sva pitanja možete se obratiti na mail: AGRI-A1@ec.europa.eu

DG AGRI organizacijski tim

Kontaktirajte Nas

Ministarstvo poljoprivrede

Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju

Ulica Grada Vukovara 78
10 000 Zagreb

Telefoni: 01 640 8145, 01 647 3083

Email: nrm@mps.hr


Hr
EU
Ovaj projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj - Europa ulaže u ruralna područja
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014– 2020